RuhaOutlet – és aki mögötte van!

RuhaOutlet-foto

A RuhaOutlet blogot azzal a céllal hoztam létre, hogy elkalauzoljalak Téged a stílulosos megjelenés és az öltözködés néhol rejtélyesnek tűnő világában, valamint aktívan részt szeretnék venni abban is, hogy könnyedén megtaláld az egyéniségedet leginkább kifejező trendi ruhadarabokat!

 

Bemutatom majd  az általam is igen kedvelt népszerű ruhamárkákat – Abercrombie, GAP, American Eagle, Tommy Hilfiger… elmesélem a történetüket és nem mellesleg tippeket is kapsz majd arra vonatkozólag, hogy honnan tudod ezeket a márkás ruhákat beszerezni!

 

Nem titok az sem, hogy a blogírás mellett ruházati webáruházat üzemeltetek, ahol a felsorolt márkák darabjait is megtalálod, de hangsúlyozni szeretném, hogy a blog létrehozásával nem az önreklámozás volt a célom. Viszont a két dolog nem lenne egymás nélkül!

 

A fentieken kívül hozok  majd cikkeket a szépségápolásról, pletykákat a sztárvilágból, de a kedvenc ételeim receptjeit is megosztom majd Veletek!

 

Szóval lesz itt minden, ami minket Nőket foglalkoztat, érdekessé és széppé tesz :-)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>